Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Sari Vähäkoski

Lyytilänmäentie 540

77600 SUONENJOKI

044 333 2487

vahakoski.sari@gmail.com

 

'

Sain kennelnimen Celoco jo vuonna 1990. Minulla oli Toyota Celica merkkinen auto jonka olin saanut isältä kun täytin 18v. auto oli minun mielestä ihana ja kennelnimi on johdettu auton merkistä :)

Silloin omistin dobermannin nimeltä Cindy. Kasvatin sillä yhden pentueen. 7 pentua syntyi 24.12.1989 mutta ikävä kyllä Cindyllä todettiin pari vuotta pennutuksen jälkeen perinnöllinen maksasairaus. Olin jättänyt yhden narttupennun itselleni, mutta silläkin todettiin samainen sairaus. Kasvatustyöni loppui siltä osin siihen. 

15 vuotta myöhemmin vuonna 2005 kotiimme muutti ihana parson-neiti Vilma-Orvokki (Precious Pearl Beautyspot). Vilma vei meidän kaikkien sydämet heti. 
 
Vuonna 2007 Vilma sai leikkikaverin kun Kerttu-Aurora (Miselin Mary Jo) liittyi perheeseemme. Kerttu on Vilman Armas-veljen tytär.
 
Sitten kesällä 2011 hain Ruotsista Danscan´s kennelistä pienen ihanan prinsessa Sylvi Elisabetin (Danscan´s Frederika) perheemme toisten koirien iloksi.
 
2014 jätimme Sylvin toisesta pentueesta kotiin Panda-pojan. Pandalta sitten parivuotiaana poistettiin pallit. Hänellä ei ole aivan puhdas purenta ja luonnekin melko kiihkeä.
 
Olemme usein miettineet, kuinka neljä samanrotuista koiraa voikaan olla niin erilaisia!!
 
Tykkään käydä koirieni kanssa näyttelyissä, minut näkee usein myös näyttelyssä työssä, sillä toimin P-S Kennelpiirin näyttelyohjaajana ja kehätoimitsijana. Olen myös innokas mejä-harrastaja.  Luolakokeessa olen koiria käyttänyt, mutta en metsästä.
 
Vuosina 2015 minä opiskelin eläintenkouluttajaksi. Siitä uskon olevan apua myös kasvatustyössä.
 
Nyt tarkoituksenani on kasvattaa terveitä ja rotumääritelmän mukaisia parsonrussellinterriereitä kotikennelissä.  
 
Asun Lempyyllä (Suonenjoki). 
    

Olen 

Kennelliiton jäsen,

Parsonrussellinterrierit ry:n jäsen (myös hallituksen jäsen)

Suomen Koirankasvattajien SUKOKAn jäsen

Pohjois-Savon Kennelpiirin hallituksen jäsen, rahastonhoitaja ja näyttelyohjaaja